Dålig uppdatering.

Det har det varit ända sen jag startade denhär bloggen men vet ni vad? jag har en till. Just därför har jag inte alltid tid att skriva om mina små änglar. Jaha, vem ska vi ta denhär gången? Jeppe! Det blir toppen det. Han är liksom inte heller som alla andra utan ska upp i allas knän så fort folk kmr hem till mig. Till exempel var det en dammsugar försäljare hos mig. Å där skulle han självklart upp och hetsa. Han liksom åmar sig och trycker ansiktet mot dom som han myser med. Han heltenkelt älskar nytt folk. Men med mat kan han vara lite kinkig. Han gillar inte att äta viss mat. Medans alla mina andra kissar äter ALLT. Han är den enda som är lite kinkig. Han gillar tex inte skinka. Vilket man kan tro att alla katter kan göra men icke sa nicke. Han ska hata det samtidigt som han älskar leverpastej. Det älskar alla mina katter. Å att smyga under täcket och få tag på fötter som rör sig. Det är också väldigt roligt. Denna killen är ALLTID hungrig!
Favoritplats!

Kenzo

Fick ett sms av min kontaktperson på katthemmet i vaxholm där det är en tjej som ska komma och titta på Kenzo. Hon har dock inte ringt än men jag känner mig väldigt spänd och nyfiken hur det nu ska gå för denhär lilla underbara katten. Hon hade tydligen hund katt och barn också. Hoppas han klarar av det. Men det tror jag. Han är så underbar och absolut inte elak. Snarare missförstådd. HOPPAS och håller tummar och tår för att hon ska ta med sig honom hem :) Kenzo kanske får ett lyckligt slut ändå!

Kärlek


Mys

Man ser inte så mkt men han myser :)

Katthem

Nej nu har jag suttit och stirrat på katthem i säkert 2 timmar. Jag kan bara inte förstå hur man kan lämna iväg en katt. Lämnas att dö. Lämnas att avlivas, lämnas åt år av frysande. Jag kan inte sluta tänka; tänk om det var mina katter som satt där. Tänk om mina katter hade avlivats?
Jeppe & Jalle har en historia för sig. Jag skrev ut på min facebooksida att jag var intresserad av kattungar. Har alltid älskat katter/djur överhuvudtaget. En lördagmorgon ringer en gammal klasskompis mig. Hon berättar att hon sett på min sida att jag vill ha kattungar. Hennes ex ska tydligen då avliva sina två pga allergi. Dom var då 6 månader. Jag hoppade upp ur sängen och sa åt henne att komma över med dom. 30 minuter senare kommer det någon och plingar på dörren. Då står hon där med två små liv, en kattlåda, kattsand och kattmat.
Jeppe var den nyfiknaste. Jalle sprang under sängen direkt när han kom. Dom hette då Valdemar(Jeppe) & Svartenbrant(Jalle). På försäkringen heter dom Isak och Lukas. Men nu tror jag att jag har bestämt mig. Men i alla fall. Direkt när dom kom lyfte jag upp Jeppe. Det första jag fick var en fis! Då kom det fram att dom har känsliga magar båda två och bör inte äta mjukmat. Även fast dom får det ibland ändå eftersom det är supergott.
Det gick en dag, sen började Jalle komma fram från sängen. Men så fort det kom hem en kille/man till mig så sprang han direkt under sängen igen. Jalle är fortfarande rädd för män, men springer inte och gömmer sig som förut.
Jeppe var framme och ville ha mycket uppmärksamhet. Jalle fick nog den mesta. Kastrerade dom nästan direkt. Tänkte inte ens tanken att ha dom okastrerade. Idag är dom 1,5 år och friska och krya. Världens keligaste och hungrigaste. Om man sover för länge blir man slickad i ansikte och händer. För då vet vi.. att matte vaknar och blir arg och går upp ur sängen. Mission accomplished.
Kärlek till bröderna Jeppe och Jalle!

Hjalmar Aka. Jalle

Denna katten är mitt lilla hjärta. Han är som min bebis och det är ingen annan som får ta i honom på samma sätt som jag. Det är ingen som får klappa honom som jag får. Det är bara min min och min älskling. Han har sina små bus för sig också. Han älskar att ligga i diskhon. Han hatar att jag är jourhem åt andra katter. Han älskar att sova under mitt täcke vid magen. Han älskar att slicka mig i ansiktet och händerna när jag ska gå upp. Jag älskar denhär katten över hela mitt hjärta och själ!
En video på Jalle i diskhon!

Mina katter

Här kommer bild på mina små kissekatter. En efter en! Vi börjar med Barbie.
Sen Jalle (Hjalmar).
Jeppe.
Kenzo (Jourkatt från katthemmet i Vaxholm).

Hej alla kattälskare/bloggläsare.

Jag kommer att starta en blogg om mina katter. Jag har temporärt fyra stycken. Tre är mina egna och en är från katthemmet i Vaxholm. Det kommer handla om deras vardag och hur dom är emot mig. Alla fyra är helt olika och jag älskar alla på olika sätt. Så jag hoppas att ni kommer komma tillbaka hit!

RSS 2.0